28. lokakuuta 2013

Seuraatko?


Luetko blogeja? Paljonkin? Mitä kautta seurailet? Vai klikkailetko suoraan suosikkiesi sivuille?

Teen tähän pientä päivitystä millä "kanavilla" voit seurailla Handmade by Kati -blogiani. Välineitä seurailuun on monia, mutta olen valinnut tähän ne millä itsekin seurailen muiden bloggaajien tuotoksia.
Suorat linkit löytyvät myös pysyvästi tuolta blogini oikeanpuoleisesta reunasta.
Ehkä kätevin tapa seurata useampaa blogia. Seuraaminen onnistuu mainiosti myös sovelluksen kautta kännykällä tai tableteilla, ehkäpä juuri siksi tämä on suosikkini. (me olemme Mac-perhe, joten voin tietenkin vain puhua tämän tuoteperheen laitteista, appseista ja käyttökokemuksista...).
Sivusto vaatii sisäänkirjautumisen, mutta senkin voi hoitaa kätevästi Facebook tunnuksilla niin halutessaan. Blogeja on kätevä hakea ja lisäillä omalle seurantalistalleen. Mielestäni todella helppokäyttöinen!
Sivusto vaatii myös sisäänkirjautumisen ja tätä käytän vain tuolta pöytäkoneelta. Helppokäyttöinen tämäkin, vaikka enemmän tulee käytettyä juuri tuota Bloglovin'a. Loistava paikka löytää uusia blogeja!Oletko facebookissa? Voit myös tykätä sivustani siellä ja saada sen kautta uusimmat päivitykseni omaan uutisvirtaasi.
Jos haluat saada kaikki päivitykset näkymään, kannattaa käydä valitsemassa "tykätty"-napin alavalikosta "asetukset" ja sieltä "kaikki päivitykset", muuten Facebook tekee valinnat puolestasi ja näyttää vain "useimmat" tai "vain tärkeät".
Facebookissa on myös ryhmä Käsityöblogit, johon liittymällä löytyy varmasti taitavia käsityöntekijöitä ja heidän blogejaan, uusimmat päivitykset löytyvät myös tuolta.
Tämä ei varsinaisesti ole blogin seurailuväline, vaikka kaikki blogini ruokaohjeeni sieltä löytyvätkin. Mutta monta maistuvaa ja herkullista ohjetta löytyy täältä, ja saattapa löytyä myös uusi blogi lukulistalle :)


Millä sinä seurailet?

8 kommenttia:

 1. Blogeja seuraan pääsääntöisesti bloglovingin kautta. Toki facebookista ja blogilistaltakin :)

  VastaaPoista
 2. Ne mitä itse luen tulee tuossa bloggerin etusivulta lueskeltua. Uusia blogeja käyn sitten lukemassa blogilistalta, tai joskus löydän jostakin blogista toisen mielenkiintoisen blogin kommentin kautta :) Mutta tuo kässäryhmä on tuonut kyllä muutamia uusia luettavia :) Tässä juuri käyn kaikkia sieltä läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta kässäryhmän kautta on löytynyt monta mukavaa uutta blogia seurailtavaksi!

   Poista
 3. Hei! Heitin sinulle haasteen blogissani: http://pintapuolia.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) täytyypä käydä tutustumassa...

   Poista
 4. Vanha postaus, mutta vastaan silti. Minä luen blogeja Feedlyn kautta. Feedly on syötteenlukija, jota voi käyttää tietokoneella ihan vain nettiselaimen kautta ja ainakin Androidille löytyy myös puhelinsovellus. Itse käytän eniten puhelinta blogien lukemiseen mutta joskus luen myös tietokoneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin ihan uusi tuttavuus, täytyypä tutustua!
   Minä myös seurailen blogeja paljon puhelimen kautta, huono puoli on vain siinä, ettei kommentointi aina onnistu.

   Poista

Kiva kun kävit! Kommenteista olen kiitollinen.