16. joulukuuta 2012

Jouluisia juttuja

Nyt on lahjat saaneet kääreet päälle, 
niin ehtii hieman harjoitella tätä uutta juttua...

Tässä muutama tuotos tältä kuulta. Vaikka koruja on tullut kuin "liukuhihnalta", niin muutakin on ehtitty tehdä.

Parisen viikkoa sitten ystävä järjesti joulusen askartelupäivän. Hauska idea, kun näitä kädentaitajia näyttää ympärillä olevan enemmänkin, niin miksi ei puuhailtaisi yhdessä ja samalla jakaisi oppia muillekin.

Päivän teemana meillä oli paperinarupallo, paperitähti sekä piparkakkutalo. Palloista tuli aika hauskoja, ja ne oli aika helppo tehdäkin. Paperinaru kasteltiin liimaseokseen ja kieriteltiin kelmutetun ilmapallon ympärille, ja sitten annettin kuivua pari päivää. Ilmapallon tilalle pallon sisälle valosarja, ja kas, näin on joulupallo valmis. 
Näyttäisi varmaan paremmalta katosta roikkuen, mutta olkoon nyt tuossa hyllykön päällä; meillä kun tuo katto on niin korkealla ;)
Paperitähti vihjeen sain eräältä toiselta kätevältä ystävältä, ja netti näyttää olevan pullollaan vastaavanlaisia; ohjeen löydät vaikkapa täältä. Näitä sitten on tullutkin tehtyä, ihan kori kaupalla!

Valmis piparkakkutalo näytti tältä. Joulupukki siepattiin parempiin suihin melkeinpä heti valmistumisen jälkeen ja aitakin kaatui tänään. No, eihän näitä säilytettäväksi tehdäkkään. 
Tämä oli ensimmäinen talo, jonka olen tehnyt. Aika kivaa hommaa tämäkin!


Hups, kylläpä aika rientää, jatketaan joulukorteista sitten myöhemmin.

Hyvää yötä!


2 kommenttia:

 1. Taidan alkaa seurata tämän blogin juttuja..
  Ollaankohan tuttuja?
  T.Taina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne Taina ;)

   Poista

Kiva kun kävit! Kommenteista olen kiitollinen.