10. lokakuuta 2013

Syksyn herkku satoa


Jatketaan helpoilla herkuilla! 
Tämä on vain yksinkertaisesti hyvää, jos nimittäin sattuu pitämään omenoista, kanelista ja kaurahiutaleista. Ja kun kyytipojaksi vielä lisätään vaniljakastiketta, niin kyllähän sitä voi jo herkuksi alkaa kutsumaan!


OMENAHYVE

omenoita
200 g margariiniä/voita
4 dl kaurahiutaleita
n.1 dl sokeria
kanelia
sokeria

Lado omenalohkot voidellut vuoan pohjalle, niin että pohja peittyy hyvin (vuoan koko n.20x30cm). Ripottele lohkojen päälle sokeria ja kanelia. 

Sulata margariini kattilassa, sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja sokeri. Lusikoi seos omenalohkojen päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Tarjoa vaniljakastikeen tai -jäätelön kanssa.



Heh, vaniljakastike on tainut painua pohjimmaiseksi, kyllä sitä siellä kipossa kuitenkin oli ;)




Vielä hieman syksyisiä kuvia, kesäiset kukkakimput pojalta äidille on vaihtuneet kimpuksi syksynlehtiä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Kommenteista olen kiitollinen.